Skip to main content
Danslessen volgen in Den Haag
 • Hey IGer

  Wat leuk dat je even op onze site komt kijken!
  Enthousiast geworden door onze filmpjes? 
  Meld je aan voor een proefles!

Hallo Instagrammer

Ben jij enthousiast geworden van onze filmpjes en heb jij passie voor muziek of bewegen? Volg dan een proefles. Onze lessen zijn er voor iedereen. Met ervaring of juist geen enkele ervaring.

Onze dansstijlen

Bij Mistura Movement leer je onder begeleiding van gerenommeerde docenten onderstaande dansstijlen. Leer bijvoorbeeld bewegen op de energieke klanken van de “Afrobeats” muziek. “Afrobeats”, “Afro-pop” of “Afro-fusion” zijn overkoepelende termen voor de hedendaagse populaire muziek uit West-Afrika. Leer nu zelf Afro dansen of hip hop of kijk welke dansen je onbeperkt nog meer kunt leren.

Bijna alle dansstijlen zijn te volgen in drie soorten lessen: 

Onze danslessen

Wat anderen zeggen over ons:

 • Neviephtaly Quirindoongo

  Wat deze dansschool voor mij uniek maakt, is de manier waarop er een veilig dansklimaat gecreëerd wordt. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, groei op eigen tempo en bovenal heel veel plezier. Niet alleen de docenten maar ook de medecursisten dragen bij aan de groei van je eigen zelfvertrouwen wat niet alleen tijdens de danslessen zichtbaar is, maar ook in andere aspecten van mijn dagelijkse leven. Mistura Movement heeft me geholpen om uit mijn cocon te kruipen en me te ontpoppen tot een vlinder op de dansvloer!

 • Gérard Kunyu

  Dansen bij Mistura Movement ervaar ik als het beleven van mooie momenten samen met geliefde familieleden. De sfeer is supercool. Bij binnenkomst word je goed opgevangen en geholpen door de leraren. De hele groep binnen de dansschool en de lessen omarmt je ondanks je danservaring. De weddenschap om mijn Angolese neven te verassen met mijn Kizomba grooves is gelukt! Thanks to Suleika and Selwin

 • Roos London

  Vanaf dag 1 ben ik bij Mistura met open armen ontvangen, het voelde dan ook direct als thuiskomen. Hier dansen is voor mij ultieme vrijheid. Verwelkomd en geaccepteerd puur zoals je bent en de openheid om volledig jezelf te kunnen zijn. Bij Mistura vergelijk ik mezelf voor het eerst niet met anderen, omdat we simpelweg allemaal dezelfde passie delen, liefde voor dans!

 • Chamara Mahabier

  Eind oktober ben ik begonnen met dansen bij Mistura Movement. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het is écht een TOP dansschool! Het gevarieerde lesaanbod is geweldig, ik doe nu met bijna alle lessen mee. Alle docenten zijn zeer vriendelijk, geven duidelijk uitleg en hebben ontzettend veel expertise in huis. Ze geven je een warm welkom en daardoor voelde ik me er meteen thuis. De vibe in alle groepen ervaar ik als super gezellig en na de lessen ga ik met een 'big smile on my face' naar huis.

 • Marije Van Der Giessen

  Het is niet voor niets dat we onszelf de Mistura Familie noemen. Zowel door de docenten als door de studenten wordt er veel aandacht besteed aan een oprechte connectie, met jezelf, met elkaar en met de muziek. Die connectie maakt van dansen de allerfijnste creatieve uitlaatklep die ik me kan bedenken.

  En het zegt ook genoeg dat ik met plezier wekelijks 40km heen en terug rijd om hier deel van uit te kunnen maken.

  Ja ik geef mij op!

  Waarom nog langer uitstellen? Geef je nu op voor een vrijblijvende proefles en ervaar zelf de passie en het plezier!

  Een proefles volg je voor 14,50 en verplicht je tot niets.

  Je hebt geen ervaring nodig en ook zonder danspartner kan je bij ons gewoon terecht.  Wij werken samen met Eversports waar je je kan registreren en je proefles kan inplannen. Wel zo gemakkelijk toch?

  Nog vragen?

  Passie, techniek en plezier!

  Ervaar het zelf en profiteer van één van onze aanbiedingen.

  Soorten danslessen

  Binnen de diverse dansstijlen hebben wij 2 soorten lessen:

  Fundamentals

  In de fundamental lessen ga je aan de slag met het fundament van een dansstijl. Je leer de basic steps, grooves en alle essenties rondom de desbetreffende dansstijl. Ook leren wij je hiermee te spelen en je steeds vrijer te voelen in het dansen. We werken dus voornamelijk in oefeningen en niet in routines.

   

  Choreo

  In de choreo lessen ervaar je de desbetreffende dansstijl door het oefenen en uitvoeren van routines/choreografieën. We gaan je daarbovenop uitdagen door het spelen en variëren met de routines. De focus ligt in deze les dus op andere elementen dan het uitleggen van de basic steps. Alle choreo lessen sluiten altijd aan op de fundamental lessen. Ideaal om deze dus te combineren met de fundamentals les.