Skip to main content
Danslessen volgen in Den Haag

Open Lesweek

Hij komt er weer aan, de Open Lesweek van Mistura Movement. Onbeperkt danslessen volgen voor een vast laag bedrag. 

Schrijf je nu in, want Vol=Vol


De open lesweek is van 
Van 6 t/m 9 mei 2024
Dan kun je onbeperkt onze danslessen volgen. Kijk op het onderstaande rooster voor de verschillende lessen. 

Twijfel niet te lang want de inschijvingen voor de open lesweek zijn al gestart en Vol=Vol.
Geef je nu op.

________________________________________________________

Wat is een open lesweek?

Welkom bij De DansProeverij, de Open Lesweek van Mistura Movement! Ervaar het plezier van bewegen op muziek, maak kennis met alle leden en onze locatie!

Volg onbeperkt dansles in de week van 6 mei t/m 9 mei 2024.
Geschikt voor Volwassenen, Tieners (13 t/m 17 jaar) en Kids (8 t/m 12 jaar).

Klik hier voor de locatie.


Schrijf je in

De open lesweek is weer begonnen.


Kids 8 t/m 12 jaar
Tieners 13 t/m 17 jaar
Volwassenen 


>>>>>>>

Volwassene

24,95Teenagers & Kids

5.-

! Let op !

Vol=Vol Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lesrooster

 • Gérard Kunyu

  Dansen bij Mistura Movement ervaar ik als het beleven van mooie momenten samen met geliefde familieleden. De sfeer is supercool. Bij binnenkomst word je goed opgevangen en geholpen door de leraren. De hele groep binnen de dansschool en de lessen omarmt je ondanks je danservaring. De weddenschap om mijn Angolese neven te verassen met mijn Kizomba grooves is gelukt! Thanks to Suleika and Selwin

 • Neviephtaly Quirindoongo

  Wat deze dansschool voor mij uniek maakt, is de manier waarop er een veilig dansklimaat gecreëerd wordt. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, groei op eigen tempo en bovenal heel veel plezier. Niet alleen de docenten maar ook de medecursisten dragen bij aan de groei van je eigen zelfvertrouwen wat niet alleen tijdens de danslessen zichtbaar is, maar ook in andere aspecten van mijn dagelijkse leven. Mistura Movement heeft me geholpen om uit mijn cocon te kruipen en me te ontpoppen tot een vlinder op de dansvloer!

 • Marije Van Der Giessen

  Het is niet voor niets dat we onszelf de Mistura Familie noemen. Zowel door de docenten als door de studenten wordt er veel aandacht besteed aan een oprechte connectie, met jezelf, met elkaar en met de muziek. Die connectie maakt van dansen de allerfijnste creatieve uitlaatklep die ik me kan bedenken.

  En het zegt ook genoeg dat ik met plezier wekelijks 40km heen en terug rijd om hier deel van uit te kunnen maken.

 • Roos London

  Vanaf dag 1 ben ik bij Mistura met open armen ontvangen, het voelde dan ook direct als thuiskomen. Hier dansen is voor mij ultieme vrijheid. Verwelkomd en geaccepteerd puur zoals je bent en de openheid om volledig jezelf te kunnen zijn. Bij Mistura vergelijk ik mezelf voor het eerst niet met anderen, omdat we simpelweg allemaal dezelfde passie delen, liefde voor dans!

 • Chamara Mahabier

  Eind oktober ben ik begonnen met dansen bij Mistura Movement. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het is écht een TOP dansschool! Het gevarieerde lesaanbod is geweldig, ik doe nu met bijna alle lessen mee. Alle docenten zijn zeer vriendelijk, geven duidelijk uitleg en hebben ontzettend veel expertise in huis. Ze geven je een warm welkom en daardoor voelde ik me er meteen thuis. De vibe in alle groepen ervaar ik als super gezellig en na de lessen ga ik met een 'big smile on my face' naar huis.

  Wil jezelf ervaren hoe leuk dansen is? Volg een proefles?