Skip to main content
Danslessen volgen in Den Haag

Dit is Mistura Movement

Over ons

Mistura Movement bestaat sinds 2013 en is opgericht om een platform te bieden aan hip hop, Semba en Afro Fusion liefhebbers uit Den Haag en omstreken. Het is opgericht door Suleika Pauli en Selwin Fredriks. Beide oprichters zijn tot op heden actief betrokken bij de ontwikkeling van Mistura Movement.

Mistura is het Portugese woord voor mix of mengsel. Mistura Movement is ontstaan vanuit een mengsel van verschillende culturele achtergronden en staat voor het omarmen en uiten van culturele diversiteit. Daarnaast geloven wij in de kracht van beweging (Movement). Beweging geeft de mogelijkheid om uitdrukking te geven aan ons menszijn: emotioneel, mentaal of spiritueel.

Mistura Movement is een community voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden met passie voor afro en urban muziek, dans en cultuur. Het doel is hen een plek te bieden voor persoonlijke groei: om te ervaren, te leren, te ontdekken en zichzelf te uiten. De missie van Mistura Movement is: bijdragen aan een wereld waarin iedereen ertoe doet en zich kan en mag uiten vanuit plezier, nieuwsgierigheid, vrijheid en saamhorigheid.

Mistura Movement biedt een breed aanbod aan wekelijkse lessen in de eigen dansstudio’s. De danslessen worden gegeven door dansers, die wereldwijd bekend staan als toonaangevende docenten en performers. De docenten delen hun kennis aan iedereen, ongeacht ervaring, waarbij plezier tijdens de lessen centraal staat.

Mistura Movement is tevens nationaal en internationaal actief op het gebied van workshops en performances. De opgebouwde ervaring in veel landen van Europa tot landen in Azië, Noord-Amerika en Afrika hebben gezorgd voor een specialisme op het gebied van maatwerk en culturele sensitiviteit. Deze ervaring zie je terug in alle lessen.

Dansles is meer

dan dansen alleen

  • Fitter

  • Conditie

  • Sociaal

  • Coördinatie

  • Houding

  • Fun

  • Afvallen

Ontmoet ons team

Onze danslessen worden gegeven door gerenommeerde dansers die nationaal- en internationaal bekend staan in de dansscene als toonaangevende docenten bij workshops en performers op het podium. Onze docenten delen hun kennis en ervaring waarbij plezier altijd centraal staat en omarmen jou ongeacht wie je bent of wat jouw ervaring is.

Wil jij ook de passie voor dansen leren kennen of die passie vergroten?
Geef je op voor een proefles of profiteer van onze unieke all-in formule.