Skip to main content
Danslessen volgen in Den Haag

Afro Fusion

In de Afro Fusion les leer je bewegen op de energieke klanken van de “Afrobeats” muziek. “Afrobeats”, “Afro-pop” of “Afro-fusion” zijn overkoepelende termen voor de hedendaagse populaire muziek uit West-Afrika. In de les spelen de “basic Afro steps” een belangrijke rol.

De Afro Fusion les kan je volgen in deze soort lessen:

- Fundamentals en Choreo

Fundamentals

In de fundamental lessen ga je aan de slag met het fundament van een dansstijl. Je leer de basic steps, grooves en alle essenties rondom de desbetreffende dansstijl. Ook leren wij je hiermee te spelen en je steeds vrijer te voelen in het dansen. We werken dus voornamelijk in oefeningen en niet in routines.

 

Choreo

In de choreo lessen ervaar je de desbetreffende dansstijl door het oefenen en uitvoeren van routines/choreografieën. We gaan je daarbovenop uitdagen door het spelen en variëren met de routines. De focus ligt in deze les dus op andere elementen dan het uitleggen van de basic steps. Alle choreo lessen sluiten altijd aan op de fundamental lessen. Ideaal om deze dus te combineren met de fundamentals les. 

- Kids

Kids Lessen:

Danslessen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar waarbij je leert te dansen op de energieke klanken van de “Afrobeats” muziek. “Afrobeats”, “Afro-pop” of “Afro-fusion

- Teens

Nieuw bij Mistura Movement Afro Fusion lessen voor tieners.
Danslessen voor tieners van 13 t/m 17 jaar waarbij je leert te dansen op de energieke klanken van de “Afrobeats” muziek. “Afrobeats”, “Afro-pop” of “Afro-fusion


Wat leer je bij Afro Fusion?

 • Fundering van Afro steps

 • Achtergrond van de muziekstijlen

 • Techniekoefeningen

 • Houding

 • Isolaties

 • Improviseren

 • Lichaamsbewustzijn

 • Coördinatie

 • Routines

 • Grooves

Tips voor de les

 • Raak gewend aan de energie van de muziek door buiten de les om te luisteren naar muziekgenres als Afrobeats, Afro-pop en Afro Fusion.

Op deze dagen kun je Afro Fusion Danslessen volgen:

Op maandagen van 19.00 tot 20.00 (fundamentals)
Op maandagen van 19.00 tot 20.00 (Choreo Starters)

Op dinsdagen van 19:00 tot 20:00 (Fundamentals)
Op dinsdagen van 20:00 tot 21:00 (Choreo)

Op woensdagen van 19.00 tot 20.00 (Fundamentals)
Op woensdagen van 20.00 tot 21.00 (Choreo) 

Afro Fusion voor tieners:
Op dinsdagen van 18:00 tot 19:00

Afro Fusion voor kids:
Op donderdagen van 18.00 tot 19.00


Jouw docenten:

Santosh & Suleika 

Over ons

Wij zijn Santosh en Suleika en geven beide de Afro lessen binnen Mistura Movement. Suleika geeft de maandag en woensdag lessen en Santosh de dinsdag lessen. We hebben allebei een grote passie voor de Afro dans en muziek en dansen daarnaast ook meerdere stijlen. Lees meer over ons en ontdek wat dansen voor ons betekent.

Zelf ervaren hoe wij lesgeven?