Skip to main content
Danslessen volgen in Den Haag

Hip Hop Commercial

In de Hip Hop les leer je bewegen zoals de Hip Hop dansstijl die terugkomt in Rap, R&B of Pop muziekvideo’s en concerten. De term commercial verwijst naar de stijl van dansen die terugkomt tijdens live shows, concerten, muziekvideo’s, films en uiteraard televisiecommercials.

 De Hip Hop Commercial les kan je volgen in deze soort les:

Wat leer je bij Hip Hop Commercial?

  • Coördinatie

  • Grooves en bounces

  • Isolaties

  • Houding

  • Lichaamsbewustzijn

  • Routines

  • Techniek

  • Het ‘performen’

Tips voor de les

  • Bekijk wat dansvideo’s van live shows, muziekvideo’s of televisiecommercials om een gevoel en beeld te krijgen bij Hip Hop Commercial.

Op deze dagen kun je Hip Hop Commercial danslessen volgen:

Op maandagen van 19.00 tot 20.00 uur (Fundamentals)
Op maandagen van 20.00 tot 21.00 uur (Choreo)


Jouw docent:

Pearl

Over mij

Ik hou me niet echt vast aan 1 vaste stijl en mix het liefst alles met elkaar. Dit omdat dansen voor mij een uitlaat klep is en ik daar vrij in moet kunnen bewegen. Ik zie dansen meer als een verhaal vertellen. Gelukkig heb je per stijl daar ook genoeg mogelijkheden in.
Ik begon als invaldocent bij Mistura ivm met een zwangerschapsverlof en geef nu wekelijks vaste lessen. Er is gewoon iets met Mistura. Iets anders, wat ik persoonlijk nooit bij andere dansscholen heb gevoelt! En geloof me, ik heb er veel gezien. Mistura betekend voor mij: samenhorigheid. Iedereen zit in dezelfde boot en niemand blijft aan de kade. Dat is ook echt waar ik voor sta in alles wat ik doe. Elke les werk ik daar ook aan met m'n studenten; “Wat je vandaag nog niet kan, dat kun je morgen”Lees meer over mij en ontdek wat dansen voor mij betekent.

Zelf ervaren hoe ik les geef?

Soorten danslessen

Binnen de diverse dansstijlen hebben wij 2 soorten lessen:

Fundamentals

In de fundamental lessen ga je aan de slag met het fundament van een dansstijl. Je leer de basic steps, grooves en alle essenties rondom de desbetreffende dansstijl. Ook leren wij je hiermee te spelen en je steeds vrijer te voelen in het dansen. We werken dus voornamelijk in oefeningen en niet in routines.

 

Choreo

In de choreo lessen ervaar je de desbetreffende dansstijl door het oefenen en uitvoeren van routines/choreografieën. We gaan je daarbovenop uitdagen door het spelen en variëren met de routines. De focus ligt in deze les dus op andere elementen dan het uitleggen van de basic steps. Alle choreo lessen sluiten altijd aan op de fundamental lessen. Ideaal om deze dus te combineren met de fundamentals les.