Danslessen volgen in Den Haag
 • Hoera, wij zijn weer open

  En dat gaan we vieren! Ontdek hieronder hoe! Of meld je direct aan.

 • Wij zijn weer open

  We mogen weer open en vieren een feestje met een aantal unieke aanbiedingen. 
  Lees snel verder of meld je direct aan!

 • We mogen weer dansen!

  Om dit te vieren hebben we een aantal unieke aanbiedingen voor je

Wij zijn weer open!

Eindelijk, we zijn weer open! Om dit te vieren hebben wij een aantal unieke aanbiedingen voor jou. 

Kijk snel op naar onze aanbiedingen 

Dansles is meer

dan bewegen alleen

 • Fitter

 • Conditie

 • Ontspanning

 • Sociaal

 • Lichaamsbewustzijn

 • Coördinatie

 • Houding

 • Mentale conditie

 • Fun

Nieuw!!

Afro Fusion voor Kids (8 - 12 jaar)

Dinsdag 25 mei unieke aanbieding → €5,- voor een proefles

We zijn weer open aanbiedingen

Om te vieren dat we weer open mogen hebben wij voor jou een aantal unieke aanbiedingen geselecteerd.

Let op! Vol=Vol
Boek daarom nu direct één van deze unieke aanbiedingen!

Meld je nu aan en vier met ons mee!

 • Roos London

  Vanaf dag 1 ben ik bij Mistura met open armen ontvangen, het voelde dan ook direct als thuiskomen. Hier dansen is voor mij ultieme vrijheid. Verwelkomd en geaccepteerd puur zoals je bent en de openheid om volledig jezelf te kunnen zijn. Bij Mistura vergelijk ik mezelf voor het eerst niet met anderen, omdat we simpelweg allemaal dezelfde passie delen, liefde voor dans!

 • Chamara Mahabier

  Eind oktober ben ik begonnen met dansen bij Mistura Movement. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het is écht een TOP dansschool! Het gevarieerde lesaanbod is geweldig, ik doe nu met bijna alle lessen mee. Alle docenten zijn zeer vriendelijk, geven duidelijk uitleg en hebben ontzettend veel expertise in huis. Ze geven je een warm welkom en daardoor voelde ik me er meteen thuis. De vibe in alle groepen ervaar ik als super gezellig en na de lessen ga ik met een 'big smile on my face' naar huis.

 • Marije Van Der Giessen

  Het is niet voor niets dat we onszelf de Mistura Familie noemen. Zowel door de docenten als door de studenten wordt er veel aandacht besteed aan een oprechte connectie, met jezelf, met elkaar en met de muziek. Die connectie maakt van dansen de allerfijnste creatieve uitlaatklep die ik me kan bedenken.

  En het zegt ook genoeg dat ik met plezier wekelijks 40km heen en terug rijd om hier deel van uit te kunnen maken.

 • Neviephtaly Quirindoongo

  Wat deze dansschool voor mij uniek maakt, is de manier waarop er een veilig dansklimaat gecreëerd wordt. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, groei op eigen tempo en bovenal heel veel plezier. Niet alleen de docenten maar ook de medecursisten dragen bij aan de groei van je eigen zelfvertrouwen wat niet alleen tijdens de danslessen zichtbaar is, maar ook in andere aspecten van mijn dagelijkse leven. Mistura Movement heeft me geholpen om uit mijn cocon te kruipen en me te ontpoppen tot een vlinder op de dansvloer!

 • Gérard Kunyu

  Dansen bij Mistura Movement ervaar ik als het beleven van mooie momenten samen met geliefde familieleden. De sfeer is supercool. Bij binnenkomst word je goed opgevangen en geholpen door de leraren. De hele groep binnen de dansschool en de lessen omarmt je ondanks je danservaring. De weddenschap om mijn Angolese neven te verassen met mijn Kizomba grooves is gelukt! Thanks to Suleika and Selwin

  Ja ik doe mee!

  Na weken stil zitten merken wij dat iedereen staat te springen om weer aan de slag te gaan. Vandaar dat we hebben moeten besluiten dat vol echt vol is. Maar Jij hebt geluk... er nog enkele plaatsen vrij. 
  Schrijf je daarom snel in en profiteer van ons unieke aanbod. 

  Je hebt geen ervaring nodig en ook zonder danspartner kan je bij ons gewoon terecht.  Wij werken samen met Eversports waar je je kan registreren en je lessen kan inplannen. Wel zo gemakkelijk toch? Kom je er toch niet uit? Neem gerust even contact met ons op.

  Nog vragen?

  Wil je meer weten over onze wekelijkse lessen, het volgen van privélessen of misschien wil je ons boeken voor een workshop of een show. Neem gerust contact met ons op.

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Contactformulier

  Bereikbaarheid

  Per auto goede bereikbaarheid met drie directe aansluitingen op de snelwegen naar Rotterdam (A13), Amsterdam (A4) en Utrecht (A12).

  Openbaar vervoer: Tram 17 stopt in de directe nabijheid en zorgt voor directe verbindingen met onder andere (CS) Den Haag, Delft en Rotterdam.

  Parkeren

  Op het eigen parkeerterrein zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren. Ook in de omliggende straten kan je gratis parkeren.

  Passie, techniek en plezier!

  Ervaar het zelf en profiteer van één van onze aanbiedingen.

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Ervaar zelf de passie en volg onbeperkt al onze lessen!

  © 2021 Mistura Movement.
  Alle rechten voorbehouden